dilluns, 30 de juny del 2008

DESPEDIDA!!!!!!!

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la nostra despedida de solters!! Va ser genial!!

Mirarem de penjar alguna foto (que es pugui veure) ben aviat i així podreu opinar vosaltres mateixos... Jajaja!!


El primer ensurt, a casa, a les 10 del matí de dissabte, quan un grup de "loqueros" ens van treure del llit i ens van posar unes camises de força i ens van passejar pel barri en uns carretons-camilles. La gent feia una cara!! I els veïns... pobres! Ells que es pensaven que érem una parella formal... Jajaja!!

Després de la passejada, ens van carregar als cotxes-ambulància i cap a Casserres! Un cop allà, amb sirenes incloses, també vam fer una volteta per acabar-nos de fer passar la vergonya...

Quan tothom ja ens havia vist, el Jaume cap a casa seva i jo cap a casa els avis. Ens van fer canviar i vestir-nos molt macos... sobretot el Jaume! La fila que fèiem no es pot pas explicar amb paraules, haureu de veure les fotos quan les pengem!

Vam haver de fer tota una gincama plena de proves, el tret de sortida de la qual va ser una traca valenciana... Maquillar-nos l'un a l'altre, fer una mica de teatre, cantar l'himne del Reial Madrid, cantar els Goigs de la Mare de Déu de l'Antiguitat, comprar preservatius, vendre paquets de kleenex, anar a buscar cabells a la perruqueria per fer-nos una perruca, fer una pancarta i manifestar-nos davant de l'ajuntament, presentar una instància... Uf! Moltes coses!

Cada prova superada, ens donava dret a unes lletres, que ens havien de servir per formar una frase i saber el que ens esperava a partir de l'hora de dinar... La frase era "Tots al Coll". Després d'això, encara estàvem ben perduts i no sabíem on ens portaven.

Total, que resulta que el nostre destí era una casa de colònies a Coll de Pal, on vam acabar de passar el cap de setmana. Allà també vam haver de fer moltes més proves i també va haver-hi una mica de tot: cançons ("al pie de la letra"), proves de compatibilitat, preguntes "picants", ball, menjar, beure, tupper sex i moltes rialles. També ens van passar un muntatge amb fotos nostres, des de petitons fins ara, i ens vam emocionar i tot!

A la nit, tampoc ens vam pas avorrir! Ja us podeu imaginar... Una habitació amb lliteres i 30 persones a dins... Jajajajaja!! Els que hi érem ja sabem tot el que va passar... oi???

Ha sigut una despedida molt original i ens ho hem passat molt bé. Ja tenim ganes de veure les fotos i els video, que segur que no té desperdici!

Moltes gràcies a tots i a totes, per la feinada que heu tingut muntant tot el "tinglado".

I recordeu que... ja anireu venint...