dijous, 14 de març del 2013

ATC - Artist Trading Card

Què és una ATC?

ATC són les inicials correponents a Artist Trading Card (carta artística intercanviable). Es tracta d'unes targetes que s'intercanvien, no es poden vendre!

La història d'aquestes targetes va començar a Zúrich (Suïssa) l'any 1997 quan un artista anomenat M. Vänci Stirnemann va voler fer de l'art una cosa accessible. Així que va fer moltes targetes i va decidir que no les vendria, sinó que si algú deistjava alguna de les seves obres d'art simplement hauria de fer una altra targeta per així intercanviar-les.

Jo formo part d'un grup al facebook, el Cinderella Scrap World, on cada mes intercanviem targetes de temes diversos, creades utilitzant alguna de les tècniques de l'scrapbook.

Aquí us deixo una mostra de les targetes que vaig fer per l'intercanvi del mes de març, el tema de les quals era "Flower Power".



¿Qué es una ATC?

ATC son las siglas correspondientes a Artist Trading Card (carta artística intercambiable). Se trata de unas tarjetas que se intercambian, ¡no se pueden vender!

La historia de estas tarjetas comenzó en Zurich (Suiza) el año 1997 cuando un artista llamado
M. Vänci Stirnemann quiso hacer del arte una cosa accesible. Hizo muchas tarjetas y decidió que no las vendería, sino que si uno deseaba una de sus obras de arte, simplemente debería hacer también una tarjeta y así las podrían intercambiar.


Yo formo parte de un grupo en facebook, el Cinderella Scrap World, donde cada mes intercambiamos tarjetas de temas diferentes, creadas utilizando alguna de las técnicas del scrapbook.

Aquí os dejo una muestra de las tarjetas que hice para el intercambio del mes de marzo, el tema de las cuales era "Flower Power".


1 comentari:

Unknown ha dit...

me gusta mucho, besitos y el blog también si quieres algun fondo bonito y shabi, ya sabes acude a esta pagina y busca tu fondo gemelo♥ besos:
http://shabbyblogs.com/?page_id=108

espero que lo encuentres dentro de poco visitaré tu blog y mirare haber que fondo sorpresa me encuentro, mi blog también tiene un fondo de shabby blogsvisitalo:
http://lapinturaenmissmanos.blogspot.com.es/